Les cinc assistències de Coutinho amb el FC Barcelona

Les cinc assistències de Coutinho amb el FC Barcelona

Contra el València, el futbolista brasiler va ser determinant en el gol que va obrir el marcador al Camp Nou, amb una passada en profunditat deliciosa, però també en la diana d’Umtiti

Coutinho cada cop està més adaptat al FC Barcelona. El futbolista brasiler, que cada jornada fa un pas endavant, va aconseguir contra el València dues assistències més com a futbolista blaugrana. Van ser la que va permetre a Luis Suárez obrir el marcador al Camp Nou, amb una passada en profunditat preciosa i mil·limètrica, i el córner que va picar i que va acabar amb un cop de cap d’Umtiti al fons de la xarxa.

Aquestes, doncs, són dues noves accions que se sumen a la llista del crac brasiler. En total, Coutinho ja ha repartit a la Lliga dos gols a Luis Suárez (Girona i València), dos més a Messi (Sevilla i Leganés) i un a Umtiti (València).

La classificació d’assistents

Amb la que va fer contra el València, Coutinho escala posicions a la taula de màxim assistents i es col·loca en cinquena posició. El líder és Messi, amb 16; el segueixen Suárez (11), Alba (10), Roberto (7) i Dembélé (6). Denis Suárez, amb 5, ha fet les mateixes que Coutinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut