Els 10 gols de Messi al Camp Nou contra el Madrid

Els 10 gols de Messi al Camp Nou contra el Madrid

El crac argentí ha anotat un total de 25 gols contra el conjunt blanc, i al vídeo següent repassem tots els que ha marcat als clàssics disputats a l’estadi barcelonista

Leo Messi és un especialista a aparèixer en les grans cites. El crac argentí és el màxim golejador de la història dels Clàssics, i a més, el Reial Madrid és una de les seves víctimes preferides. Messi ha anotat 25 gols en un total de 37 partits contra els blancs (17 a la Lliga, sis a la Supercopa d’Espanya i  dos a la Champions), 15 dels quals han estat al Santiago Bernabéu i 10 al Camp Nou.

L'astre blaugrana acumula 32 gols a la Lliga aquesta temporada (43 en totes les competicions) i actualment és líder en la classificació de la Bota d'Or europea. Messi supera en un gol a Mohamed Salah (31 gols), seguit de Ciro Immobile (29) i Lewandowski (28), a falta de quatre jornades per finalitzar la Lliga.  

Al vídeo següent, repassem les 10 dianes del ‘10’ blaugrana a l’estadi barcelonista. Una desena de gols que es reparteixen en sis a la Lliga i quatre a la Supercopa d’Espanya, marcats de diverses maneres: gols de falta, de penal, amb l’esquerra, amb la dreta..., fins i tot un hat-trick. Gaudeix, amb el vídeo següent, de totes les dianes del crac argentí als Clàssics a Barcelona! Quin és el teu preferit?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut