Victòria del Chelsea a la FA CUP

Els de Conte s’han imposat al Newcastle 3-0 en el partit de setzens de final disputat a Stamford Bridge amb gols de Batshuayi (2) i Marcos Alonso

El Chelsea FC, proper rival del FC Barcelona als vuitens de la Champions, avança ronda a la FA Cup. Els ‘blues’ han derrotat per 3-0 el Newcastle a Stamford Bridge en el partit de setzens de final. Batshuayi, amb un doblet en 13 minuts, ha situat el 2-0 just abans del descans. A la represa el Chelsea ha sentenciat el matx amb una altra diana.

Marcos Alonso, de falta directa, ha situat el 3-0. Cal destacar també l’actuació ofensiva de Hazard, autor d’una assistència de gol. Caballero, que ha disputat el duel per la lesió al turmell de Courtois, ha mantingut la porteria a zero. El proper compromís del Chelsea serà el dimecres 31 de gener contra el Bornemouth (20.45 hores), corresponent a la jornada 25 de la Premier League.