Així ha estat el viatge del FC Barcelona a Atenes

Així ha estat el viatge del FC Barcelona a Atenes

L’expedició ha aterrat aquest dilluns a la capital grega, on tant el primer equip blaugrana com el Juvenil A disputaran la quarta jornada de la fase de grups de la Champions contra l’Olympiacos

El FC Barcelona ja es troba a terres gregues. L’expedició blaugrana, que ha comptat amb els convocats del primer equip i del Juvenil A, ha aterrat aquest dilluns al migdia a l’aeroport de la capital del país hel·lè, cap a les 12:45 hores, i ja s’ha desplaçat cap a l’hotel de concentració. Una expedició que ha comptat amb la presència dels directius Silvio Elías, Enric Tombas i Oriol Tomàs. També amb la del mànager esportiu de l’Àrea de Futbol, Josep Segura; del responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor; i del secretari tècnic del futbol formatiu professional, José Mari Bakero.

El primer equip, dirigit per Ernesto Valverde, ha viatjat cap a Grècia amb 20 convocats: Ter Stegen, Cillessen, Ortolá, Semedo, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Mascherano (sense l’alta mèdica), Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Umtiti, Vermaelen i Aleñá. Futbolistes que, aquesta tarda, a partir de les 18 hores (hora de Barcelona), duran a terme la darrera sessió d’entrenament sobre la gespa del Georgios Karaiskakis, l’escenari del partit contra l’Olympiacos.

Abans, però, Valverde, que torna a la que va ser casa seva durant tres temporades, i el jugador Gerard Deulofeu compareixeran en roda de premsa per valorar el partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut