Vermaelen, invicte amb el Barça en Lliga

Vermaelen, invicte amb el Barça en Lliga

El central belga no coneix la derrota amb els blaugranes en la competició domèstica des que va fitxar pel Club el curs 2014/15

Thomas Vermaelen tanca el 2017 amb uns bons registres amb el FC Barcelona. Enguany, després de la lesió de Samuel Umtiti davant el Celta, Vermaelen ha aparegut en escena per demostrar la seva vàlua a l’eix de la defensa, juntament al costat de Gerard Piqué.

El central belga ha encadenat set titularitats en els últims vuit partits davant el València, el Reial Múrcia als setzens de la Copa del Rei –anada i tornada-, l’Sporting Clube, el Vila-real, el Deportivo i el Reial Madrid i en tots ells, menys el duel de Mestalla (1-1), el Barça ha sortit vencedor del partit. Una sèrie de duels en els quals el Barça només ha encaixat un gol, el rebut a València.

Aquestes dades referenden la qualitat del belga, qui ha estat elogiat per Ernesto Valverde durant la temporada pel seu gran treball. Tan és així que després del Clàssic, el Txingurri va destacar el seu bon rendiment: “S’entrena molt bé, disputa bé les pilotes, és un central dur, fort i ràpid i ningú dubta d’ell. És una demostració del gran futbolista que és”.

A més, Vermaelen no coneix la derrota amb el Barça en partit de Lliga des que va fitxar pel Club. En total, el ‘25’ blaugrana ha disputat 16 partits de la competició domèstica els quals n’ha guanyat 13 i n’ha empatat tres. Un percentatge de victòries del 81.2%. Unes dades excel·lents per a Vermaelen i el Barça per encarar el 2018 amb optimisme.

En el següent vídeo Vermaelen ens descobreix el seu 'Top 4' de millors jugadors històrics per posició. Quins creus que seran els seus ídols? Descobreix-ho!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut