Valverde: “Estic tranquil amb Messi”

Valverde: “Estic tranquil amb Messi”

El tècnic blaugrana ha comentat com ha estat la tornada a la feina de l’equip, i reconeix no saber l’estat físic exacte de l’argentí i de Ter Stegen

Ernesto Valverde ha parlat sobre l’actualitat del primer equip blaugrana després de l’aturada per seleccions. El tècnic ha expressat que “no sabem massa sobre l’estat físic de Messi i Ter Stegen, aquest dijous se sotmetran a proves mèdiques per avaluar el seu estat”.

El Txingurri s’ha mostrat tranquil quan li han preguntat per les molèsties de Lionel Messi, que no ha disputat cap dels dos duels amb l’Argentina per unes molèsties, i ha assegurat que “Messi va acabar bé l’últim partit davant l’Athletic Club, és un jugador que es coneix molt bé i esperem que no sigui res greu”.

Els blaugrana entren en el tram final de la temporada on es disputaran els títols. L’entrenador del primer equip blaugrana ha destacat l’exigència física que això suposarà, i ha comentat que “ens jugarem totes les competicions aquest mes i estem a l'expectativa de veure com tornen els jugadors de les seves seleccions”. Finalment, Valverde també ha fet referència al partit d’aquest dissabte davant el Sevilla i ha assegurat que “els tres punts davant el Sevilla poden ser bastant decisius”.

Ernesto Valverde ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació del llibre ‘Relats Solidaris’, una iniciativa que té com a objectiu recaptar recursos econòmics per a causes benèfiques. L’entrenador blaugrana actua com a padrí del projecte en aquesta catorzena edició, en la qual els guanys seran destinats a l'ONG ‘Proactiva Open Arms’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut