Un mes de la presentació de Yerry Mina amb el Barça

Un mes de la presentació de Yerry Mina amb el Barça

El central colombià ja ha disputat dos partits amb la samarreta blaugrana i ha pogut demostrar en aquests primers 30 dies el seu caràcter rialler i treballador

Fa 30 dies que Yerry Mina és al FC Barcelona. Un central amb una personalitat que no ha deixat indiferent a ningú. Sempre amb un somriure a la cara, sempre tocant de peus a terra. El colombià és conscient en tot moment del gran repte que té per davant. Respectuós des del primer dia va mostrar la seva superstició trepitjant descalç per primer cop la gespa del Camp Nou. Un ritual que fa cada cop que trepitja l’estadi del seu nou Club. Un senyal de respecte i admiració, segons va reconèixer en la seva presentació.

En aquest primer mes de blaugrana, Mina ja ha tingut l’ocasió de debutar amb el FC Barcelona. Després d’encadenar quatre convocatòries consecutives, a la cinquena va tenir la oportunitat de debutar. Ho va fer a Mestalla davant el València en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, quan faltaven sis minuts per acabar un partit que els culers van guanyar per 0-2 i que van donar la classificació per a la cinquena final consecutiva. El central colombià, a més, va tenir la oportunitat també de debutar al Camp Nou jugant els 90 minuts davant el Getafe en què va tenir una gran actuació i va estar a punt de marcar un gol. Repassa els millors vídeos de yerry Mina en aquests primers 30 dies al FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut