Els Barça - Roma de l’aturada de seleccions

Els Barça - Roma de l’aturada de seleccions

Diversos jugadors dels dos conjunts, que es veuran les cares el proper 4 d’abril, també es retrobaran en els seus respectius compromisos nacionals

Tothom sap que la Champions League és especial i els equips que tenen l’encert de passar rondes sempre tenen una cosa en comú: els millors jugadors del món. En el duel que enfrontarà el Barça amb la Roma, hi haurà molts components d’ambdós equips que es retrobaran amb cares conegudes. Tant els culers com els romans tenen, en les seves files, molts internacionals que jugaran els amistosos de la propera parada de seleccions del mes de març.

Leo Messi coincidirà a l’albiceleste amb el defensa Fazio i el davanter Perotti. Els brasilers Coutinho i Paulinho compartiran vestidor amb Alisson, porter de la Roma. Vermaelen està convocat per la selecció absoluta belga, com el migcampista Nainggolan. També Cillessen, representant als Països Baixos, concidirà amb Kevin Strootman.

I entre tots aquests partits i noms hi haurà amistosos en els quals es podran veure els primers duels entre blaugranes i romanistes. Aquest divendres, per exemple, l'Uruguai de Luis Suárez jugarà contra la República Txeca de Schick, mentre que la Itàlia de Pellegrini es veurà les cares contra l'Argentina de Messi, però també de Fazio i Perotti. El Portugal - Holanda (dilluns, 26 de març), l'Alemanya - Brasil i l'Espanya - Argentina (dimarts, 27 de març) seran els altres duels on es podran veure a jugadors del Barça i de la Roma cara a cara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut