Triomf del Chelsea a la Premier League (1-0)

Triomf del Chelsea a la Premier League (1-0)

El proper rival del Barça als vuitens de la Lliga de Campions ha assolit els tres punts a Stamford Bridge davant el Southampton i es referma en la tercera posició

El Chelsea, el proper rival del Barça als vuitens de final de la Champions League, ha guanyat en la jornada 18 de la Premier League davant el Southampton a Stamford Bridge. Amb aquest triomf l’equip entrenat per Antonio Conte es manté en la tercera posició de la Lliga anglesa amb 38 punts. Tretze victòries, dos empats i quatre derrotes és el balanç del Chelsea a la competició domèstica fins ara.

L’inici del partit a Stamford Bridge ha estat dominat pel conjunt del sud d’Anglaterra. Però l’equip d’Antonio Conte ha estat capaç de treure’s de sobre la pressió visitant i al minut 15 ha gaudit de la primera ocasió. Willian, amb una paret amb Marcos Alonso, ha estat l’artífex de l’acció. El profund lateral esquerre de l’equip ‘blue’ també ha protagonitzat la següent jugada de perill, però Hazard s’ha topat amb Foster. I quan la primera meitat semblava abocada a l’empat a zero ha tornat a aparèixer Marcos Alonso, que ha avançat el Chelsea amb un gol de falta.

Al segon període Courtois ha evitat que el Southampton situés la igualada a l’electrònic. Aquesta ocasió ha estat esporàdica, ja que el Chelsea ha controlat el matx i ha monopolitzat bona part de les aproximacions de perill. El proper rival del FC Barcelona en Champions no ha vist perillar el resultat fins a uns últims minuts de cert setge per part del Southampton.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut