Messi es retroba amb el porter Roberto, una de les seves víctimes favorites

Messi es retroba amb el porter Roberto, una de les seves víctimes favorites

L’actual porter del Màlaga ha rebut un total d’11 gols per part del Pitxitxi culer, que mirarà d’ampliar aquesta xifra dissabte a La Rosaleda

Lionel Messi es retrobarà a La Rosaleda amb un dels porters a qui té presa la mesura. El ‘10’ blaugrana tindrà davant Roberto Jiménez, un porter amb molta experiència a la Lliga. Roberto, que ha defensat la porteria d’equips com l’Atlètic de Madrid –el seu club d’origen-, el Saragossa, el Recreativo de Huelva, el Benfica i l’Espanyol, ha vist com el màxim golejador blaugrana li ha perforat la xarxa en onze ocasions.

Messi ha anotat un hat-trick i tres doblets contra el porter madrileny. L’actuació més recordada va ser quan Roberto defensava la porteria del Saragossa, en un triomf blaugrana per 2-4 a La Romareda la temporada 2009/10. Aquella nit, Messi va marcar un golàs després de realitzar un eslàlom des de gairebé el cercle central i va deixar tres defenses rivals a terra. El ‘10’ ha anotat a Roberto vuit gols amb la cama esquerra, dos amb la cama dreta i una diana de cap. D’aquests, sis han estat al Camp Nou i cinc fora de casa.

Amb motiu de la visita del Barça a La Rosaleda, Messi i Roberto es tornaran a trobar cara a cara. Per això, recuperem els millors gols que Lionel Messi ha anotat a l’actual porter del conjunt andalús, on juga en qualitat de cedit per l’Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut