Ter Stegen i André Gomes passen la revisió mèdica

Ter Stegen i André Gomes passen la revisió mèdica

El porter alemany, que ja es va exercitar en solitari aquest dilluns, i el migcampista portuguès ja han finalitzat les seves vacances i s’han entrenat a la Ciutat Esportiva

André Gomes ha posat punt final a les seves vacances després de disputar la Copa Confederacions amb Portugal al juny. El migcampista blaugrana ja és a Barcelona i aquest matí ha passat la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva, on també l’ha passada Marc-André Ter Stegen, que ja es va exercitar aquest dilluns en solitari.

El primer equip tornarà als entrenaments dimecres en doble sessió (9.30 hores i 18.30 hores), després que el tècnic Ernesto Valverde concedís dos dies de festa a la plantilla en acabar-se la gira nord-americana.

Deulofeu també s’exercita

Un cop finalitzades les proves mèdiques respectives, tots dos futbolistes s’han entrenat al Camp Tito Vilanova per començar a preparar la temporada. A l’entrenament s’hi ha unit Gerard Deulofeu, que ha fet treball de camp. Cal recordar que el jugador de Riudarenes no va poder viatjar a la gira amb el primer equip per una lesió muscular a l’adductor de la cama dreta, de la qual s’està recuperant.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut