Ter Stegen contra Alisson, un enfrontament entre els porters de moda

Ter Stegen contra Alisson, un enfrontament entre els porters de moda

El FC Barcelona – Roma presenta un duel entre dos dels millors porters de la temporada a Europa

Barça i Roma disputen aquest proper dimecres 4 d’abril l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (20.45 hores, BeIN Sports). Dos dels millors conjunts de la temporada s’enfronten en un matx que ens oferirà un duel entre dos porters que estan destacant aquesta temporada.

Ter Stegen, actualment segon classificat al Zamora de la Lliga amb només un gol encaixat més que Oblak, i el porter amb menys gols encaixats a la Lliga de Campions, defensarà la porteria blaugrana. En el marc contrari, Alisson Becker guardarà els pals de la Roma. El porter brasiler s’ha consagrat aquesta temporada a l’elit, aconseguint la titularitat al conjunt romanista i a la selecció del Brasil.

Destacant a la Lliga de Campions

Els dos porters estan fent una temporada meritòria a la màxima competició europea de clubs. Ter Stegen és el porter amb millor percentatge d’aturades del torneig, amb un 89,47% d’encert, mentre que el porter brasiler presenta un 77,14%, fet que el col·loca en la quarta posició del rànquing.

Al porter blaugrana només li han anotat dos gols en set partits, i Alisson n’ha encaixat vuit en vuit aparicions. Tot i això, cal destacar que el porter del conjunt italià no ha rebut cap gol a l’Olímpic de Roma, i que Ter Stegen ha deixat la porteria blaugrana a zero en cinc ocasions.

Dos porters amb encert jugant amb els peus

A més, Alisson presenta unes estadístiques similars a les del porter alemany en el joc de peus, amb un 88% d’encert en la passada. Ter Stegen n’ha completat 189 de les 216 que ha intentat, i el porter ‘giallorosso’ n’ha fet 205 de les 233 que ha efectuat. Per tant, dos dels porters en millor forma a Europa es veuran les cares en un duel a les porteries que promet ser apassionant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut