Setmana exigent per consolidar-se

Setmana exigent per consolidar-se

Els homes d’Ernesto Valverde afronten una setmana amb dos duels complicats a domicili a la Lliga de Campions i la Lliga, respectivament, que ha de servir per reafirmar el gran inici de curs

El FC Barcelona encara una de les setmanes més exigents de la temporada amb les visites a la Juventus i al València. Els culers tractaran d’aconseguir bons resultats en ambdues sortides per continuar amb la bona línia de resultats i refermar el liderat a la fase de grups de la Lliga de Campions i a la Lliga, respectivament.

Els blaugranes començaran la setmana enfrontant-se a la Juventus dimecres (20.45 hores) en la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions League. A la ciutat torinesa, els culers buscaran sumar tres punts més per a confirmar la seva classificació com a primers de grup en un partit d’alt nivell europeu i aconseguir així la classificació matemàtica per a la següent ronda.

El diumenge serà el torn de la Lliga, amb la visita a l’estadi del segon classificat: el València CF. Tradicionalment, Mestalla no és una sortida còmoda per als culers i aquest curs el conjunt valencià es troba entre els conjunts més en forma de la competició domèstica, a més de ser el segon classificat per darrere dels blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut