Una setmana decisiva per al FC Barcelona

Els blaugranes inicien uns dies en què poden certificar una nova final de Copa del Rei i reafirmar el liderat en la Lliga

Una setmana per fer un pas endavant en la consecució de dos títols. El FC Barcelona afronta dos partits clau a la Copa del Rei i a la Lliga. A la competició del KO, els blaugranes es troben a 90 minuts de classificar-se per a la cinquena final consecutiva i optar a aixecar la quarta Copa del Rei consecutiva, la que seria la número 30 del Barça.

La primera cita d’aquesta setmana arribarà aquest dijous 8 febrer a Mestalla (21.30 hores), en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Un partit en el qual els d’Ernesto Valverde defensaran l’avantatge aconseguit a l’anada amb el gol de Suárez.

Així doncs, 90 minuts com a mínim separen el Barça d’una nova final i d’un nou títol en una competició propicia pels barcelonistes. Una final que es disputarà amb el vencedor de l’altra semifinal entre el Sevilla i el Leganés, que va acabar 1-1 en el partit d’anada disputat a Butarque.

D’altra banda, la segona cita de la setmana arribarà el diumenge al Camp Nou en el duel corresponent a la jornada 23 de Lliga contra el Getafe. Un duel en què els de Valverde buscaran reforçar el liderat de la competició domèstica amb un nou triomf i mantenir-se així sense conèixer la derrota.