Sessió d'entrenament amb retorns especials

Sessió d'entrenament amb retorns especials

Iniesta, Mascherano, Dembélé i Rafinha han fet part de l’entrenament amb el grup. El brasiler ho ha fet per primer cop des de que es va lesionar el passat 2 d’abril contra el Granada

Torna la feina a la Ciutat Esportiva i ho fa amb diversos retorns. Andrés Iniesta, Javier Mascherano, Ousmane Dembélé i Rafinha Alcántara han fet part de l’entrenament amb el grup, en una sessió amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, també hi ha estat present David Costas, del Barça B.

Una sessió per seguir preparant el duel de diumenge amb el Vila-real (20.45 hores), corresponent a la jornada 15 de la Lliga. La novetat de Rafinha ha estat la més destacada de l’entrenament (rebent el tradicional túnel de benvinguda per part dels seus companys), i és que ha estat el primer cop que el brasiler fa part de la sessió amb l’equip després de la lesió que va patir el passat 2 d’abril al camp del Granada. Rafinha va haver de ser intervingut per una lesió al menisc intern del genoll dret, i encara no ha disputat cap partit aquesta temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut