Sense treva a la Ciutat Esportiva

Sense treva a la Ciutat Esportiva

Els de Valverde s’exerciten aquest dijous amb els disponibles del primer equip en un entrenament en què han participat els jugadors del B Morer, Santi Bueno, Moisés i Araujo, així com també Peña, del Juvenil A

La quantitat de partits que ha de disputar el FC Barcelona fins a la propera aturada obliga els de Valverde a no aturar-se a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, després de guanyar a l’Olympiacos aquest dimecres al Camp Nou (3-1) i fer un pas important per a la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions, els disponibles del primer equip s’han exercitat a al camp número 3. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars i en què s’ha pogut veure Arda Turan fent treball amb el grup.

Valverde també ha pogut comptar a l’entrenament amb Morer, Santi Bueno, Moisés i Samu Araujo, del Barça B, i Iñaki Peña, del Juvenil A. I és que el primer equip i el Barça B s’han exercitat al camp 3 i camp 2 respectivament i abans de començar la sessió s’han pogut saludar tots dos equips, així com també Valverde i Gerard López, mostra de la sintonia i proximitat que hi ha entre tots dos conjunts.

L’entrenament que s’ha realitzat sota una intensa pluja ha servit per començar a canviar el xip europeu pel de la Lliga. I és que aquest dissabte el Màlaga visita el Camp Nou (20.45 hores, beIN LaLiga) Un rival que tot i estar a la part baixa arriba amb urgències de puntuar i, a més, els precedents els últims anys mostren que sempre ha estat un equip que ha costat molt als blaugranes. L’equip es tornarà a exercitar aquest divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva i abans de la sessió Ernesto Valverde atendrà els mitjans en la roda de premsa prèvia al duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut