S’incorporen els últims internacionals

S’incorporen els últims internacionals

Valverde ha pogut dirigir la sessió d’aquest dijous amb tots els disponibles per preparar el partit d’aquest dissabte davant el Leganés

Els últims internacionals del primer equip del FC Barcelona ja s’han incorporat aquest dijous a la dinàmica d’entrenaments a la Ciutat Esportiva. Després de disputar els compromisos amb les seves seleccions, Ter Stegen, Semedo, Piqué, Sergio, Iniesta, Cillessen, Paulinho, Jordi Alba, Digne, Umtiti i Vermaelen s’han exercitat al camp Tito Vilanova juntament amb la resta dels disponibles. Cal recordar que Messi i Rakitic ja es van incorporar aquest dimecres passat i que Mascherano va patir una lesió amb l’Argentina que les proves mèdiques fetes a la Ciutat Esportiva van corroborar que té un trencament fibril·lar.

D’aquesta manera, el tècnic Ernesto Valverde ha pogut treballar per primera vegada aquesta setmana amb el gruix de la plantilla per preparar el duel de Lliga d’aquest dissabte davant el Leganés a Butarque. Després de 15 dies d’aturada en competició domèstica els blaugranes volen continuar amb la ratxa de resultats a la Lliga i mantenir el bon estat de forma per encarar el tram final d’any de la millor manera en les tres competicions. Un tram que iniciarà amb un triple desplaçament exigent: Leganés, Juventus i València.

En la sessió d’aquest dijous s’han vist també els jugadors del Barça B, Carles Aleñá i José Arnáiz. Un entrenament en què la plantilla ha dedicat uns aplaudiments a Nelson Semedo amb motiu del seu aniversari. L’equip es tornarà a exercitar aquest divendres a les 17 hores i posteriorment a l’entrenament l’equip viatjarà a Madrid. Abans, però, al voltant de les 16 hores, Ernesto Valverde compareixerà en roda de premsa per valorar la prèvia del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut