Ernesto Valverde: “Mai aconseguirem una rèplica d’Iniesta”

Ernesto Valverde: “Mai aconseguirem una rèplica d’Iniesta”

En la roda de premsa prèvia a l’últim partit de la temporada, el tècnic blaugrana ha elogiat la figura d’Andrés Iniesta i ha valorat positivament l’any culer

Davant la Reial Societat, el Camp Nou ha de ser una festa. No solament pel comiat d’Andrés Iniesta, sinó perquè és l’últim partit de la temporada. D’aquesta manera ho visualitza Ernesto Valverde, com ha dit en la roda de premsa prèvia al matx: “Volem tancar bé l’any”. I ha afegit: “És un partit important per a tot el barcelonisme pel que significa Andrés Iniesta. Li volem rendir un homenatge amb una darrera victòria”.

El nom d’Iniesta ha copat les preguntes. “Mai aconseguirem una rèplica seva”. Amb aquesta frase el tècnic blaugrana ha definit el manxec. Però totes les paraules per al capità blaugrana són poques. “Ha estat un honor dirigir-lo. He pogut gaudir del seu joc en primera persona”, ha afegit Valverde. Amb el ‘8’ culer com a mirall, el Txingurri ha llançat un missatge de confiança a les categories inferiors blaugrana: “M’agradaria que els joves jugadors pensessin que hi ha possibilitats d’arribar al primer equip. Hi ha molt talent a la Masia”. 

I en una de les últimes rodes de premsa de la temporada tampoc podia faltar la nota final: “Hem fet una temporada excel·lent. Hem aconseguit el doblet i, per tant, hem d’estar contents”, ha apuntat el preparador culer. Però Ernesto Valverde ja pensa en clau de futur. I és que continuarà treballant perquè la temporada que ve “s’intentin guanyar tots els partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut