Ter Stegen:

Ter Stegen: "Volem lluitar per tots els títols"

El porter blaugrana ha destacat que "la Juventus té molta qualitat individual però també juguen i treballen molt bé com a equip"

Marc André ter Stegen ha parlat en la prèvia del duel davant la Juventus (dimarts 12, a les 20.45 hores) i ha destacat: "Fins ara estem bé, hem començat bé a la Lliga i volem lluitar per tots els títols". "Dimarts tenim una bona oportunitat per començar a lluitar per la Champions, però serà difícil".

Pel que fa a les diferències de l'equip respecte de la temporada passada, el porter alemany ha comentat: "Hem canviat una mica per la idea que té l'entrenador. Una altra manera de joc, però tenim un bon equip per jugar amb aquest sistema". "No hem encaixat cap gol en tres partits de Lliga i els hem guanyat els tres, així que tenim bones sensacions per començar amb la Lliga de Campions", ha afegit.

"Buffon és un ídol per a tot el món del futbol i li tinc molt de respecte"

Preguntat per la Juventus, botxí blaugrana el curs passat, Ter Stegen ha aclarit: "No busquem revenja per la campanya passada, hem de concentrar-nos en aquesta temporada, mostrar del que som capaços". A més, ha lloat Dybala: "Té moltes qualitats i pot marcar la diferència, però no estem pendents només d'ell: la Juventus té molta qualitat individualment però també juguen i treballen molt bé com a equip". Pel que fa a Buffon, ha reconegut: "És un ídol per a tot el món del futbol i li tinc molt de respecte".

Finalment, Ter Stegen també ha tingut paraules cap a alguns dels seus nous companys, com Semedo i Dembélé, dels quals ha destacat: "Ens donen alguna cosa diferent al joc, tenen molta rapidesa per les bandes i tenen molta qualitat individual". "Hem de ajudar-los a adaptar-se i a sentir-se còmodes", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut