Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "L'Athletic és un equip perillós i sempre dona la cara"

El tècnic blaugrana ha destacat: "Serà un partit especial. M'uneixen moltes coses a l'Athletic, però demà sóc el rival i el nostre objectiu és guanyar"

La competició no s'atura i aquest dissabte torna la Lliga (20.45 hores). El FC Barcelona visita San Mamés en la desena jornada del campionat de Lliga per enfrontar-se a l'Athletic Club de Bilbao en un duel que serà especial per a Ernesto Valverde, extècnic i exjugador del conjunt basc. L'entrenador blaugrana ha destacat en roda de premsa que "l'Athletic és un equip molt perillós i que sempre dona la cara".

A més, Valverde ha recalcat: "L'Athletic és un equip molt fort a San Mamés. No només ara, des de fa molts anys. Tenen un joc molt intens, el públic empeny molt, i sabem que no s'entreguen. És un rival que sempre tracta d'arribar a la porteria rival, tenen un gran esperit, amb els jugadors molt units i identificats amb el club".

Quant a la seva tornada a San Mamés, Valverde ha expressat: "Per a mi és un partit especial. M'uneixen moltes coses a l'Athletic, però demà sóc un rival". Preguntat per l'estat de forma actual de l'Athletic, el tècnic blaugrana ha afegit: "A l'Athletic sempre li costa arrencar les temporades, habituar-se als canvis i, a més, ha tingut lesions importants. És un rival que a mesura que avança la competició es va superant i sempre acaba bé. Però està clar que tenen recursos per fer un gran partit".

Valverde també ha parlat sobre el partit a Múrcia: "La disposició cap al joc va ser molt bona. És positiu que els jugadors que intervenen menys o els del filial es mostrin, que facin un pas endavant". Finalment, el tècnic culer també ha parlat dels últims esdeveniments que estan succeint a Catalunya: "Seguim l'actualitat, però nosaltres ens centrem en la qüestió esportiva".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut