Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "Anoeta és un repte per a nosaltres"

El FC Barcelona visita aquest diumenge l'estadi de la Reial Societat, un desplaçament que mai és fàcil

El FC Barcelona visita aquest diumenge Anoeta per tancar la primera volta de la Lliga. Un estadi complicat, on els antecedents dels últims anys no són gaire positius. Una dificultat que Ernesto Valverde ha reconegut en roda de premsa, i més com a visitants. "És un repte per a nosaltres", ha comentat el tècnic, abans d'afegir: "És un dels estadis més difícils que podem tenir per tancar la primera volta, i som conscients dels precedents. Eusebio coneix la casa i sap què fer per fer-nos mal. Caldrà situar-se bé a Anoeta, un camp ràpid i que ens ho posarà complicat".

Perquè, a més, i "encara que la Reial ara no està recollint bons resultats", el tècnic comenta que "té capacitat per al joc de combinació, que es barreja amb la pressió alta i intensa".

Un nou fitxatge per aportar altura

A la roda de premsa, Ernesto Valverde també ha estat preguntat per la nova incorporació de l'equip, Yerry Mina. Un fitxatge que el tècnic considera positiu: "Tinc la sensació que Yerry Mina té bon caràcter. Té desimboltura, molta presència i s'atreveix ofensivament. El seu joc aeri és espectacular i ens ajudarà molt". A més, li ha demanat que "sigui competitiu, que s'adapti en poc temps al joc de l'equip i a una Lliga diferent, amb un ritme diferent". "Nosaltres som aquí per ajudar-lo", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut