Retorna l’activitat a la Ciutat Esportiva

Retorna l’activitat a la Ciutat Esportiva

Després que el Club s’adherís a l’Aturada de País convocada a Catalunya, el FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dimecres en una sessió conjunta amb cinc futbolistes del primer equip, nou del Barça B i Iñaki Peña, del Juvenil A

Segona sessió de la setmana en família, amb la major part dels integrants del primer equip del FC Barcelona concentrats amb les seves seleccions. I és que aquest dimecres, i després que el Club s’adherís a l’Aturada de País i cancel·lés tota l’activitat prevista, el camp 3 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha acollit un nou entrenament matinal.

Ernesto Valverde i el seu cos tècnic han dut a terme una jornada conjunta, en què han comptat amb els cinc disponibles del primer equip –Aleix Vidal, Sergi Roberto, Paco Alcácer, Denis Suárez i Gerard Deulofeu-, més nou futbolistes del Barça B -Jokin Ezkieta, Cucurella, Jorge Cuenca, David Costas, Fali, Oriol Busquets, Vitinho, Carles Pérez i Choco Lozano- i el porter del Juvenil A Iñaki Peña.

L’equip ara tindrà la tarda de descans, abans de l’entrenament de demà dijous, també sense els internacionals. El divendres, el dissabte i el diumenge, l’equip tindrà festa, abans de començar una setmana, la del 9 d’octubre, que finalitzarà amb la visita al Wanda Metropolitano (dissabte, 14 d’octubre, 20.45 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut