Retorn a la feina dels no convocats a la Copa

Retorn a la feina dels no convocats a la Copa

Ter Stegen, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho, Umtiti i Ortolá −l’únic de la llista que sí que va viatjar a Múrcia− s’han exercitat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva

El tècnic Ernesto Valverde ha dirigit aquest dimecres una sessió amb un grup reduït de jugadors del primer equip. Ter Stegen, Sergio, A. Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho i Umtiti han tornat a la feina després del descans que els va concedir el preparador blaugrana per la càrrega de minuts que havien tingut fins al moment entre el FC Barcelona i la seva selecció, i no van entrar a la convocatòria davant el Reial Múrcia. Així doncs, després de tres dies de festa, s’han tornat a exercitar al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. També ho ha fet el porter Ortolá, que sí que va viatjar a Múrcia amb l’equip culer que va guanyar per 0-3 a la Nueva Condomina i va encarrilar la classificació per als vuitens de final. De fet, els que van viatjar a Múrcia, excepte Ortolá, han tingut descans aquest dimecres.

En aquesta sessió s’ha pogut veure també Jordi Alba, que s’ha reincorporat a l’entrenament fent treball amb el grup. Cal recordar que el lateral blaugrana s’està recuperant d’unes molèsties a l’adductor de la cama dreta. L’equip tornarà al complet dijous a les 11 hores per continuar preparant el partit de Lliga davant l’Athletic Club a San Mamés. Serà un matx especial per al tècnic Ernesto Valverde, que tornarà a la que va ser casa seva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut