Quatre blaugranes convocats per Julen Lopetegui

Quatre blaugranes convocats per Julen Lopetegui

Piqué, Jordi Alba, Busquets i Iniesta han estat citats pel seleccionador espanyol per jugar els dos darrers partits classificatoris per al Mundial de Rússia 2018

Julen Lopetegui ha donat a conèixer la llista dels futbolistes que participaran en els darrers partits classificatoris per al Mundial 2018 que la selecció espanyola afrontarà davant Albània i Israel. En aquesta hi figuren quatre futbolistes del FC Barcelona –Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta-, habituals en totes les convocatòries del seleccionador, i que intentaran certificar la presència del conjunt espanyol en el proper Mundial que se celebrarà a Rússia.

Així doncs, Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Iniesta podrien participar en les jornades 9 i 10 del grup G. Primer, a Alacant, al José Rico Pérez el divendres 6 d’octubre a les 20.45 h, enfrontant-se amb la selecció albanesa, i en l’última quan visitin Israel a la mateixa hora del dilluns 9. La selecció espanyola, que lidera amb 3 punts d’avantatge el seu grup per davant d’Itàlia, necessitaria una victòria per ser a Rússia.

12 blaugranes més amb les seves seleccions

D’altra banda els defenses blaugrana Samuel Umtiti i Lucas Digne també han estat citats per Didier Deschamps de cara als dos últims compromisos de la selecció francesa. Els ‘bleus’ volen tancar amb dues victòries davant Bulgària i Bielorússia el grup A que ara lideren. Per la seva banda, Ivan Rakitic ha estat escollit pel seleccionador croat pels enfrontaments que Croàcia té amb Finlàndia i l’Ucraïna.

A més, Nélson Semedo i André Gomes també són a la llista de Fernando Santos per visitar Andorra i disputar l’últim partit a casa amb Suïssa, on podrien lluitar per la primera plaça del grup B, ja que només els separen tres punts. Finalment Marc-André Ter Stegen i Jasper Cillessen podrien defensar les porteries de la selecció alemanya i holandesa, com ho fan al Barça, ja que també han estat citats, i el central Thomas Vermaelen torna a repetir convocatòria amb la selecció belga, ja classificada pel Campionat del Món.

En el cas dels futbolistes del Barça que participen en les eliminatòries de la Conmebol, Leo Messi i Javier Mascherano també assistiran als dos partits vitals que l’Argentina disputarà davant el Perú i l’Equador. Per la seva part, Luis Suárez anirà amb l’Uruguai, que és ara mateix en segona posició, amb la idea de certificar la seva assistència al proper Mundial, disputant els dos darrers partits de classificació amb Veneçuela i Bolívia. Finalment, Paulinho repeteix convocatòria amb la ‘canarinha’. Cal recordar que és l’única selecció sud-americana que té assegurada la seva presència a Rússia i que es veurà les cares amb Bolívia a domicili i amb Xile a Sao Paulo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut