fcb.portal.reset.password

Suárez i Mascherano, que ha rebut l'alta mèdica, en l'entrenament | MIGUEL RUIZ - FCB

Els cinc jugadors del B que han entrenat amb el primer equip | MIGUEL RUIZ - FCB

Primer dia de feina a la Ciutat Esportiva. Després d’un matí de dimecres en què s’han passat les habituals proves mèdiques, aquesta tarda ha estat el torn de tornar a trepitjar la gespa del camp Tito Vilanova i dir adéu, definitivament, a les  vacances.

Una primera sessió d’entrenament de la temporada 2017/18 que també ha estat el primer contacte d’Ernesto Valverde amb els que seran els seus jugadors. El cos tècnic, que va començar a treballar aquest passat dimarts, ha pogut comptar amb els disponibles del primer equip i cinc jugadors del filial: Ortolá, Aleñá, Cucurella, Palencia i Vitinho.

Gerard Deulofeu, que va participar amb la selecció espanyola sub-21 a l’Europeu celebrat a Polònia, ha estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer tractament a causa d’unes molèsties a la cuixa dreta.

Alta mèdica per a Mascherano

Abans de l’entrenament, el jugador del primer equip Javier Mascherano, que es va fer una lesió capsular posteroexterna al genoll dret el 27 de maig passat a la final de la Copa del Rei, ha rebut l’alta mèdica. D’aquesta manera, el jugador, que aquest matí ha estat un dels jugadors que ha passat les proves mèdiques habituals posterior a les vacances, iniciarà la pretemporada 2017/18 amb plenes condicions.

Tornar a dalt