Vila-real CF – FC Barcelona: El líder vol tornar a vèncer

Vila-real CF – FC Barcelona: El líder vol tornar a vèncer

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Després de dos empats consecutius a la Lliga davant València i Celta, el conjunt blaugrana vol tornar a sumar els tres punts per seguir liderant amb solvència el campionat domèstic

Torna la Lliga i amb ella el líder. El FC Barcelona visita l’Estadi de la Ceràmica per enfrontar-se al Vila-real  (20.45 hores) en el matx corresponent a la 15a jornada de La Lliga. Els homes d’Ernesto Valverde arriben després de vèncer a l’Sporting Clube a la darrera jornada de la Lliga de Campions, però sense aconseguir la victòria en les dues darreres jornades de campionat domèstic. Després de dos empats consecutius a la Lliga –a València (1-1) i al Camp Nou contra el Celta (2-2)– el Barça intentarà tornar a vèncer i seguir liderant amb solvència la classificació.

Davant, però, estarà el conjunt dirigit per Javi Calleja, 6è a la classificació amb 21 punts i que no podrà comptar amb les baixes de Fornals, Bacca, Sansone, Andrés Fernández, Burno i Cheryshev. Tot i així, el tècnic madrileny recupera a Samu Castillejo, i a més, podrà comptar amb un Cédric Bakambu que arriba en ratxa. El congoleny suma 5 gols en els últims quatre partits oficials, sent el segon màxim golejador de la Lliga en totes les competicions amb un total de 14 dianes, només superat per Leo Messi (17).

Pel que fa als culers, Ernesto Valverde ha citat a un total de 18 jugadors, on hi destaca la novetat de David Costas, del Barça B, mentre que continuen sent baixa per lesió Dembélé, Rafinha, Mascherano, Iniesta i Umtiti. El tècnic barcelonista ha destacat en roda de premsa que “el Vila-real és un bon equip que intentarà ser protagonista, dominar la possessió, però nosaltres intentarem fer el mateix”.

Un partit entre dos dels millors equips de la Lliga i que la temporada passada es va saldar amb un 1-1. La visita blaugrana a l’Estadi de la Ceràmica va acabar amb repartiment de punts després d’un espectacular gol de Leo Messi de falta al darrer minut de partit. Sens dubte, un estadi complicat i davant d’un bon equip, però on el líder vol tornar a sumar els tres punts per retrobar-se amb la victòria. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut