València CF - FC Barcelona: Una altra final espera!

València CF - FC Barcelona: Una altra final espera!

(21.30 h, GOL) Els d'Ernesto Valverde afronten el partit de Mestalla amb un mínim avantatge en l'eliminatòria de semifinals de la Copa, després del gol de Suárez al Camp Nou

La final de Copa 2018 ja espera l'últim finalista. Es coneixerà aquest dijous, i pot acabar sent el FC Barcelona. Perquè, contra el València, els d'Ernesto Valverde busquen la seva cinquena final de Copa consecutiva (21.30 hores, GOL i Telecinco), fet que mai ningú ha aconseguit abans. El gol de Luis Suárez en el complicat partit d'anada del Camp Nou (1-0) dóna un petit marge, encara que els blaugranes tornen a Mestalla com si aquest resultat favorable no hagués passat.

"Tenint en compte el potencial ofensiu del València, i més jugant a Mestalla, tinc la sensació que per passar caldrà marcar", ha avisat Valverde abans de l’enfrontament, en una prèvia en què també ha dit que "tots dos cremarem les nostres naus".

Perquè el marcador s'haurà de defensar en un escenari complicat, com ja es va veure en el partit de Lliga (1-1). Òbviament, serà diferent, perquè s'emmarca dins d'una eliminatòria en què els de Marcelino García Toral hauran d'arriscar. El premi, una final de Copa contra el Sevilla que el València també vol.

En joc la 40a final de Copa

Així doncs, el Barça afronta les semifinals de la competició que millor li va (29 títols a la vitrina) amb l'objectiu de no només ser el Rei de Copes, sinó també de finals. En cas de classificació, l'equip blaugrana superaria les 39 del Madrid i es col·locaria líder en solitari, amb 40.

Per aconseguir arribar a aquest número rodó, els precedents són favorables. Diuen que mai abans s'ha deixat escapar en un partit de tornada l'avantatge d’1-0 que es va aconseguir la setmana passada al Camp Nou, perquè el Barça ha pogut defensar fins a sis vegades un resultat que ara també hauran de protegir. Amb les baixes de Dembélé i Vermaelen per lesió, així com les absències per decisió tècnica de Denis i Digne, la convocatòria de Valverde la formen Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Coutinho, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Yerry Mina.  

Per part taronja, la novetat en la convocatòria de Marcelino és la incorporació de Gonçalo Guedes, una de les armes més perilloses del València. A la llista també ha entrat el central argentí Ezequiel Garay, que no va jugar l'anada per lesió i que ja està totalment recuperat. I és que ningú es vol perdre aquest gran partit d'emocions fortes, perquè un lloc a la final de Copa així ho val.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut