fcb.portal.reset.password

Comencen les rodes definitives camí de Kiev 2018 | MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona coneixerà aquest dilluns el seu rival als vuitens de final de la Champions League. Ho farà com a cap de sèrie, després d’haver quedat primer a la fase de grups. La delegació blaugrana en el sorteig, que es durà a terme a les 12 hores a Nyon, estarà formada per Jordi Mestre, vicepresident esportiu, i Guillermo Amor, director de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, a més dels delegats de Relacions Institucionals amb la UEFA Amador Bernabéu i David Bellver. Per saber-ne més, a continuació tens les preguntes i les respostes sobre aquest sorteig dels vuitens de final.

Qui forma part del sorteig?

Com a primers de grup: Manchester United, PSG, Roma, Barça, Liverpool, Manchester City, Besiktas i Tottenham.

Com a segons de grup: Basilea, Bayern, Chelsea, Juve, Sevilla, Xakhtar, Porto i Real Madrid

Funcionament del sorteig?

Es formen dos bombos. El primer serà per als campions dels grups de la fase de grups, que s’enfrontaran amb els de l’altre pot, els segons classificats. Cap equip pot jugar contra un rival que ja hagi tingut a la fase de grups, així com tampoc contra un equip de la mateixa federació.

Així doncs, el Barça no es pot trobar amb cap cap de sèrie, ni tampoc ho pot fer amb la Juventus, el Sevilla o el Madrid. 

Per tant, quins rivals poden tocar?

Només hi ha cinc equips possibles: Basilea, Bayern, Chelsea, Xakhtar i Porto.

Les dates

El Barça jugarà a domicili l’anada dels vuitens de final. Hi ha dues opcions: el 13/14 de febrer o el 20/21 de febrer. La tornada serà al Camp Nou el 6/7 o el 13/14 de març. 

I després, què?

En cas de classificació, hi haurà un nou sorteig, aquest cop per conèixer els emparellaments dels quarts de final de la Champions. Aquest sorteig es farà el 16 de març.

Així doncs, quin rival prefereixes?

 
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();