Real Múrcia – FC Barcelona: S’estrena el tricampió de Copa

Real Múrcia – FC Barcelona: S’estrena el tricampió de Copa

(21.30 hores, beIN LaLiga) Els blaugranes inicien la defensa del títol per tercera vegada consecutiva i disputaran el primer partit dels setzens de final a la Nueva Condomina

La tercera competició de la temporada entra en joc. El FC Barcelona inicia aquest dimarts el camí cap a la seva quarta Copa del Rei consecutiva. Ho farà a la Nueva Condomina davant el Múrcia (21.30 hores, beIN LaLiga) a l’anada dels setzens de final. Després que cap equip li hagi fet ombra en les últimes tres temporades en aquesta competició, l’equip blaugrana és sense dubte l’equip a batre després de guanyar les finals el 2015 davant l’Athletic, el 2016 al Sevilla i el curs passat a l’Alabès.

Els de Valverde han iniciat la Lliga i la Lliga de Campions com un tro liderant les dues competicions. A la Lliga vuit victòries i un empat situen l’equip culer líder i en una gran dinàmica de resultats, després de signar un dels millors inicis de la competició domèstica de la història. A Europa el ple de victòries en la primera volta de la fase de grups situa el conjunt de Valverde en una situació propícia per assolir l’objectiu dels vuitens com a primers de grup. Per tant, el camí que cal seguir a la Copa és el mateix.

Oportunitat per als joves del Barça B

Per a aquest partit i arran de l’acumulació de partits i minuts que han tingut la majoria dels jugadors de la plantilla entre el Barça i la selecció, ha decidit donar descans a Ter Stegen, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Paulinho i Umtiti i ha decidit convocar els jugadors del Barça B, Ortolá, Cucurella, Aleñá i Arnáiz. Una llista que la formen 16 jugadors i en la qual tampoc hi seran els lesionats Arda, Dembélé, Rafinha, Jordi Alba i Aleix Vidal.

L’últim precedent dels blaugranes a la Nueva Condomina data del curs 2007/08 en Lliga, quan el Barça va golejar per 3-5 amb un hat-trick de Giovani Dos Santos. El Múrcia, per la seva banda, afronta el duel després d’un inici a la Lliga complicat que el situa en zona de promoció de descens. Tot i això, l’equip murcià es pren el duel com “una autèntica festa”, tal com ha assegurat el seu tècnic Jose María Salmeron. El tricampió ja té ganes de començar a defensar el seu tron. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut