Juventus FC – FC Barcelona: El bitllet cap a vuitens passa per Torí

Juventus FC – FC Barcelona: El bitllet cap a vuitens passa per Torí

(beIN Sports, 20.45 hores) Els homes d’Ernesto Valverde visiten Torí amb la intenció de certificar l’accés a la següent ronda de la Lliga de Champions. Amb una victòria o un empat, els blaugrana s’asseguraran els pas als vuitens i com a primers de grup

Torna la Lliga de Campions per al FC Barcelona i ho fa en un dels escenaris més exigents d’Europa. Els blaugranes visiten Torí per enfrontar-se a la Juventus (beIN Sports, 20.45 hores) en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions. Els culers intentaran certificar l’accés cap als vuitens de final de la màxima competició europea per 14a vegada consecutiva, però davant estarà l’actual campió d’Itàlia i subcampió d’Europa, sent precisament botxí dels barcelonistes en la passada edició.

Els homes d’Ernesto Valverde saben que una victòria o un empat els hi serviria no només per classificar-se per als vuitens, sinó per fer-ho com a primers de grup, independentment del que passi a l’Sporting-Olympiacos. Fins i tot una derrota blaugrana podria classificar al Barça si l’Sporting de Portugal no guanya, però en aquest cas no com a primer de grup matemàticament i tot dependria de la darrera jornada, on els culers rebran al Camp Nou al conjunt portuguès.

Una victòria o un empat classificaria al Barça per als vuitens i com a primer

Pel que fa al conjunt italià, els homes d’Allegri arriben al duel sent tercers a la Serie A i segons a la Champions amb set punts, a tres del Barça. Tot i no arribar en el seu millor moment –van perdre dissabte 3-2 davant la Sampdoria– els torinesos sempre són un rival exigent i complicat. Els culers són conscients de la dificultat de l’estadi juventí i la derrota per 3-0 de la passada campanya als quarts de final és el clar exemple.

Dybala amb 14 gols aquesta temporada i Higuain amb 10 dianes són les principals amenaces ofensives d’un equip que manté gairebé tot el bloc de la passada campanya. Només en defensa han tingut les baixes importants de Bonucci i Dani Alves, però han reforçat a la perfecció totes les línies amb Howedes, De Sciglio, Matuidi, Bentancur, Douglas Costa i Bernardeschi. A més, continuen homes importants com Buffon, Chiellini, Alex Sandro, Pjanic, Khedira, Cuadrado o Mandzukic, a més dels davanters argentins ja esmentats.

Entre Dybala i Higuain sumen 24 gols aquesta temporada

Pel que fa al conjunt blaugrana, Ernesto Valverde s’ha endut els 18 disponibles del primer equip, a més del porter del filial Ortolá, mentre que continuen lesionats Rafinha, Dembélé, André Gomes, Arda, Sergi Roberto i Mascherano. Els culers, però, ja saben el que és guanyar a la Juventus aquesta temporada: ho van fer en l’amistós a Nova York (1-2) i també en la primera jornada de la fase de grups de l’actual Lliga de Campions, amb un contundent 3-0 (doblet de Leo Messi i gol de Rakitic).

En definitiva, serà el cinquè enfrontament entre tots dos conjunts en aquest 2017 (els quatre anteriors saldats amb dos triomfs culers, un empat i una victòria italiana), i una prova més que exigent per als de Valverde, però amb l’al·licient d’aconseguir el pas a vuitens com a primers de grups. Sens dubte, un duel de nivell entre dos dels millors equips d’Europa que pot ser decisiu en el desenllaç d’aquest grup D de la Champions

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut