FC Barcelona – Sevilla FC: Duel d’altura al Camp Nou

FC Barcelona – Sevilla FC: Duel d’altura al Camp Nou

(beIN LaLiga, 20.45 hores) El líder del campionat rep la visita del Sevilla, cinquè classificat, en la darrera jornada abans d’afrontar una nova aturada per seleccions. Dos equips de Champions que volen continuar sumant a la Lliga

Torna la competició al Camp Nou després de tres partits consecutius fora de casa, saldats amb dues victòries (Múrcia i Bilbao) i un empat (Grècia). Els homes d’Ernesto Valverde reben la visita del Sevilla FC (dissabte, 20.45 hores) en el duel corresponent a l’onzena jornada de Lliga. Els blaugranes intentaran marxar a l’aturada per seleccions amb una nova victòria per continuar liderant la classificació i mantenir la condició d’invictes al campionat lliguer.

Els homes de Berizzo arriben a l’Estadi després d’afrontar un duel vital a la Lliga de Campions en què van guanyar per 2-1 l’Spartak de Moscou per situar-se segons al seu grup i dependre de nou d’ells mateixos per estar als vuitens de final de la Champions. Pel que fa a la Lliga, els andalusos són cinquens amb 19 punts (sis victòries, un empat i tres derrotes) i sumen 11 gols a favor i 9 en contra.

Un Sevilla renovat

El conjunt andalús presenta un equip amb diverses cares noves respecte de la darrera campanya, començant per l’entrenador, Eduardo Berizzo. A més, s’han reforçat amb grans jugadors com l’exblaugrana Nolito, el davanter Muriel, els defenses Corchia i Kjaer, el retorn de Banega i també el d’un altre històric del Sánchez Pizjuán, Jesús Navas, quatre anys després de la seva marxa. A més, mantenen diversos homes importants de les darreres temporades, com N’Zonzi, Sergio Rico, Ben Yedder i Sarabia. Tot i així, per a aquest duel el tècnic argentí no podrà comptar amb els lesionats Carriço, Pareja i Correa.

Pel que fa al conjunt blaugrana, Valverde (que s’enfronta a l’equip contra el qual va marcar el seu primer gol a la Lliga com a jugador culer) tampoc podrà disposar de Dembélé, Rafinha, Arda, Aleix, André Gomes i Sergi Roberto, però sí que hi seran Andrés Iniesta –que ha rebut l'alta i ha entrat a la convocatòria– i Leo Messi. El crac argentí acumula 599 partits amb el FC Barcelona i aquest dissabte podria assolir la xifra dels 600 duels oficials com a culer. Precisament, tindrà l’opció de fer-ho davant el Sevilla, l’equip al qual ha marcat més gols: 29 dianes en totes les competicions. A més, cal destacar que fins a quatre jugadors barcelonistes viuran un partit especial en tenir passat sevillista: Rakitic, Aleix Vidal, Denis Suárez i Deulofeu.

Sens dubte, espera un duel d’alt nivell entre dos dels millors equips del campionat. Dos conjunts de Champions que voldran marxar a l’aturada per seleccions amb tres punts més a la butxaca. Els blaugranes, per seguir liderant la classificació, i els sevillans, per apropar-se més a les posicions de Lliga de Campions. Duel d’altura a l’Estadi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut