FC Barcelona – Olympiacos: L'hora de reafirmar la fortalesa a Europa

FC Barcelona – Olympiacos: L'hora de reafirmar la fortalesa a Europa

Els d’Ernesto Valverde volen continuar a la primera plaça del grup i seguir guanyant al Camp Nou, on acumulen 22 partits sense perdre a la Champions

Torna la Champions al Camp Nou. I ho fa amb un FC Barcelona - Olympiacos corresponent a la tercera jornada de la fase de grups. Un duel inèdit, perquè serà la primera vegada que els dos conjunts, el blaugrana i el grec, es vegin les cares en un partit oficial.

Qui no s’ho perdrà és Ernesto Valverde, que aportarà el punt d’emoció. I és que el tècnic blaugrana es retrobarà amb el que va ser el seu exequip durant tres temporades, dividides en dues etapes. De la seva aventura grega, on va guanyar tres Superlligues gregues i dues Copes, Valverde guarda molts bons records: “És emocionant per a mi jugar contra l’Olympiacos, perquè he viscut grans moments allà. Ja ho vaig dir quan vaig marxar, que una part del meu cor es quedaria allà per sempre”.

Objectiu: seguir guanyant al Camp Nou

El FC Barcelona és líder del grup D, amb dues victòries en dos partits. Per contra, l’Olympiacos és el cuer, amb dues derrotes en les dues jornades disputades. Així doncs, els de Takis Lemonis, que tenen a les seves files l’exblaugrana Alberto Botía, arriben amb la necessitat de puntuar per poder seguir mantenint opcions. Això farà de l’Olympiacos un equip perillós i que el Barça haurà de vigilar. Amb les baixes per lesió de Dembélé, Rafinha, Jordi Alba i Arda, els encarregats de fer-ho seran Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti que han entrat en la convocatòria.

Tots ells intentaran, a més, seguir ampliant els seus bons números de l’equip al Camp Nou. Perquè els blaugrana es mantenen invictes a la Champions des de fa 22 partits, amb 20 victòries i 2 empats, i ara volen fer retornar el futbol a l’Estadi amb una nova exitosa nit europea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut