FC Barcelona – Getafe CF: Exigència per tancar una setmana frenètica

FC Barcelona – Getafe CF: Exigència per tancar una setmana frenètica

(16.15 hores, beIN LaLiga) El líder, després de classificar-se per a una nova final de Copa, torna a la Lliga amb la visita complicada del conjunt madrileny, que ja va obligar el Barça a remuntar en la primera volta

Després de classificar-se per a una nova final de Copa –la cinquena consecutiva–, els culers tornen a la Lliga amb un duel exigent davant un rival que Ernesto Valverde defineix com “un conjunt molt perillós”. El FC Barcelona s’enfrontarà al Getafe CF (16.15 hores, beIN LaLiga) en el duel corresponent a la 23a jornada de Lliga, en què el líder intentarà tornar a guanyar a la competició domèstica després de l’empat davant l’Espanyol de la jornada passada.

Els barcelonistes acumulen 22 jornades consecutives sense perdre, la major ratxa d’imbatibilitat des de l’inici de la Lliga de la història del Club, i davant el conjunt madrileny intentaran continuar augmentant aquest rècord espectacular. El Getafe, però, no posarà les coses fàcils als culers, que volen tancar aquests set dies frenètics després de visitar el RCDE Stadium i Mestalla.  

Cal recordar que en el partit de la primera volta els madrilenys ja van posar contra les cordes el Barça, i al Colisseum Alfonso Pérez el van obligar a remuntar un duel que acabaria sent blaugrana (1-2) gràcies als gols de Denis Suárez i Paulinho. Ara, els homes de José Bordalás arriben en l’11a posició a la classificació amb 29 punts i amb Ángel i Jorge Molina, amb vuit i cinc gols, respectivament, com a homes més perillosos en atac. No podran comptar, però, amb el lesionat Markel Bergara, però sí que han entrat a la convocatòria els dos nous fitxatges, Flamini (que podria debutar) i Remy.

Quant al conjunt blaugrana, Ernesto Valverde ha convocat un total de 18 jugadors, entre els quals destaca el retorn d’Ousmane Dembélé després de rebre l’alta mèdica aquest dissabte. El tècnic barcelonista ha explicat en roda de premsa: “El Getafe és un rival al qual li fan molt pocs gols fora de casa i que es defensa bé; generalment aquests partits ens costen”. Sens dubte es tracta d’un partit complicat per al líder, que vol continuar mantenint la distància davant els seus perseguidors però que al davant tindrà un rival exigent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut