FC Barcelona - Celta: Exigència matinal

FC Barcelona - Celta: Exigència matinal

(13 hores, beIN LaLiga) Els de Valverde afronten un duel perillós davant el conjunt gallec, dirigit per l’exsegon tècnic blaugrana Juan Carlos Unzué en un horari poc habitual a l’Estadi

Comença el desembre i el Barça encara l’últim mes de l’any amb reptes importants. I és que els de Valverde volen marxar de vacances nadalenques mantenint o ampliant la diferència de punts a la classificació de la Lliga, de la qual són els líders destacats amb quatre punts d’avantatge respecte del València, que és segon, i vuit sobre el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid. Amb tot, el primer rival d’aquest desembre serà el Celta de Vigo, un rival sempre exigent, especialment els últims anys, en què els gallecs han aconseguit puntuar davant els blaugranes, sobretot a Balaídos, però també al Camp Nou.

Després d’accedir als vuitens de final de la Copa del Rei, els barcelonistes se centren de nou en la Lliga, una competició que torna a l’Estadi després de gairebé un mes, ja que el Barça ha hagut d’afrontar un novembre amb la majoria dels compromisos fora de casa. I se n’ha sortit prou bé.  El duel davant el conjunt gallec exigirà als de Valverde treure el màxim nivell en un horari matinal. Perquè els blaugranes jugaran per primera vegada al Camp Nou un dissabte a les 13 hores. A més, el partit servirà perquè Messi mostri abans del xiulet inicial la quarta Bota d’Or de la seva carrera.

Valverde és conscient de la dificultat del duel davant d’un equip que dirigeix Juan Carlos Unzué, exsegon tècnic del FC Barcelona. Això fa que per a Valverde el matx sigui encara més complicat: “Unzué és un estudiós i el duel serà perillós. Coneix els mecanismes interns de l’equip, i això és un avantatge per a ells que nosaltres haurem de contrarestar”, ha advertit Valverde en roda de premsa. Un Valverde que, a poc a poc, va recuperant efectius i que per a aquest partit ja podrà comptar amb André Gomes, que s’ha recuperat de la lesió al bíceps femoral i ha entrat en una convocatòria en la qual no hi són, per decisió tècnica, Nélson Semedo i Deulofeu. Cal recordar que tampoc hi són, per lesió, Arda, Dembélé, Rafinha i Mascherano.

El Celta, per la seva banda, arriba al partit situat a la zona noble de la classificació mirant de reüll les places europees i classificat per als vuitens de final de la competició del KO. Unzué ha destacat la dificultat que té guanyar al Camp Nou tot i que el seu equip té un pla per intentar trobar el triomf: “Si en algun partit necessitem mostrar una actitud col·lectiva gairebé perfecta tant amb pilota com sense és davant el Barça; si no no el guanyes”. El tècnic gallec, que recupera Sergi Gómez de la lesió, perd per sanció Iván Villar en una llista a la qual no entra Hjulsager, però sí que ho fa el jugador del filial Brais Méndez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut