La premsa mundial es fa ressò del fitxatge de Dembélé

La premsa mundial es fa ressò del fitxatge de Dembélé

Els mitjans internacionals destaquen la incorporació del crac francès.

Ousmane Dembélé ja és nou jugador del FC Barcelona. El jugador francès ha fitxat aquest divendres com a nou membre de l’equip entrenat per Ernesto Valverde i aquesta incorporació ha tingut una gran repercussió en la premsa, ocupant algunes portades en l’àmbit mundial.

A la premsa nacional, els diaris han destacat a les portades el fitxatge del crac francès: “Dembélé culer” (Mundo Deportivo) i “Dembélé: un fitxatge d’impacte” (Sport). En l’àmbit europeu, a Alemanya, després que el jugador hagi sortit del Borussia Dortmund, el Bild Sports ha titulat: “Démbéle es trasllada al Barça” i el Welt: “Ousmane Dembélé se’n va al FC Barcelona”.

A França, l’Équipe ha dedicat també la seva portada a Dembélé amb un: “Benvingut als gegants” i Le Parisien ha escrit:“ El Barça fa oficial la contractació de Dembélé”. A Anglaterra, també s’han fet ressò del fitxatge del nou jugador del Barça: “El FC Barcelona fitxa Ousmane Dembélé” (The Guardian) i “El FC Barcelona confirma el fitxtage d’Ousmane Dembélé del Borussia Dortmund” (The Mirror). També, a Itàlia, la Gazzetta dello Sport explica: “Dembélé-Barça: és oficial” i als Estats Units, el NY Times destaca que “El Barça aconsegueix la jove estrella Ousmane Dembélé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut