Piqué i Ter Stegen s’incorporen als entrenaments

Piqué i Ter Stegen s’incorporen als entrenaments

El central i el porter del FC Barcelona han tornat a exercitar-se sota les ordres de Valverde, en una sessió amb els disponibles del primer equip més tres futbolistes del filial i cinc del Juvenil A

Ernesto Valverde comença a recuperar efectius. A mesura que van finalitzant els compromisos internacionals, els jugadors del FC Barcelona que han marxat amb les seves seleccions per jugar els darrers partits de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018 van tornant cap a la Ciutat Esportiva. Així, els primers a reincorporar-se als entrenaments han estat Gerard Piqué -que no va jugar el partit d’Espanya contra Israel per sanció- i Marc-André Ter Stegen -Alemanya va jugar l’últim partit diumenge.

Dos futbolistes que, després d'assolir el bitllet directa per al Mundial, s’han unit a Paco Alcácer, Deulofeu, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Denis Suárez, els cinc disponibles del primer equip que aquests dies s’han quedat a Barcelona. A més a més, en l’entrenament d’aquest dimarts, que s’ha dut a terme al camp 3 de la Ciutat Esportiva, el cos tècnic blaugrana ha decidit comptar amb tres futbolistes del Barça B -Morer, Santi Bueno i Moisés- i cinc més del Juvenil A -Collado, Iñaki Peña, Monchu, Chumi i Riqui Puig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut