Piqué: “Les expectatives a la Champions són màximes, però sabem que hem de ser prudents”

Piqué: “Les expectatives a la Champions són màximes, però sabem que hem de ser prudents”

El central blaugrana ha aprofitat l’acte d’acord de patrocini entre el FC Barcelona i Beko a l’Auditori 1899 per destacar que l’equip està en un bon moment abans d’afrontar els vuitens davant el Chelsea

Queda menys d’una setmana perquè torni la Champions per al FC Barcelona. Ho farà dimarts vinent en l’anada dels vuitens de final davant el Chelsea a Stamford Bridge. Tot i que l’equip és conscient que primer han d’afrontar el partit d’aquest dissabte davant l’Eibar per mantenir la distància, com a mínim, de set punts respecte del segon classificat, l’Atlètic de Madrid, els blaugranes tenen la màxima il·lusió per tornar a regnar a Europa.

En aquest sentit, Gerard Piqué, que ha estat presentat com a ambaixador de la campanya Eat like a pro, de Beko, que ha oficialitzat l’ampliació de l’acord de patrocini amb el FC Barcelona a l’Auditori 1899, ha aprofitat per explicar com afronten el partit davant el Chelsea: “Les expectatives a la Champions són màximes. Sé que hi ha un ambient molt positiu i favorable, però més que mai hem de ser prudents”.

Piqué ha reconegut que l’equip “ha d’aprendre de les experiències dels altres anys” i que “s’ha d’anar amb peus de plom”: “Sabem on som, tenim una bona posició a la Lliga i a la Copa, i a la Champions anirem amb ganes de guanyar a Londres, passar aquesta eliminatòria i continuar endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut