Ousmane Dembélé: “L’eliminatòria no està acabada”

Ousmane Dembélé: “L’eliminatòria no està acabada”

El francès parla de les seves sensacions sobre els primers mesos com a blaugrana en una entrevista per a la UEFA i és prudent abans de la tornada a Roma

Ousmane Dembélé s’ha mostrat prudent sobre l’eliminatòria de quarts de final de Champions contra la Roma, tot i el 4-1 assolit a l’anada, en una entrevista concedida a la UEFA. L’‘11’ blaugrana ha assegurat que “la Roma és un bon equip i l’eliminatòria no està acabada”. Dimarts serà la primera vegada que el francès tindrà l’oportunitat de jugar a l’Estadi Olímpic de Roma: “Tinc moltes ganes de jugar a Roma, és un estadi llegendari a Itàlia i sempre és especial jugar en estadis així”, ha reconegut.

Per al francès seria molt especial proclamar-se campió d’Europa, però ha assegurat: “La Champions no serà fàcil, hi ha equips molt preparats, els quarts de final i les semifinals són decisius i farem tot el possible per conquistar el títol”.

Primers mesos com a blaugrana

El jove jugador blaugrana ha parlat sobre el moment del seu fitxatge, i ha expressat: “Tothom hauria volgut estar a la meva posició, cap jugador diria que no a fitxar pel Barcelona, és el millor equip del món”. Dembélé ha explicat que, tot i la seva joventut, mai ha sentit la pressió que suposa jugar amb la samarreta blaugrana: “No ho he trobat difícil, jo em concentro a jugar a futbol i no sento cap tipus de pressió”. 

El francès ha elogiat els seus companys, especialment Lionel Messi, i ha revelat que tenia un pòster seu a la paret durant la seva infància. I ha assegurat: “És impressionant jugar al costat de Messi, per mi és un plaer poder compartir vestuari amb aquest tipus de jugadors que ho han guanyat tot”.

Dembélé també ha lloat el tècnic Ernesto Valverde: “És un entrenador tranquil, li agrada parlar amb els jugadors, donar-los consells, ajudar-los, és molt bo fent la seva feina”, ha expressat el francès.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut