Un Chelsea – Barça mundial

Un Chelsea – Barça mundial

Un total de 7 seleccions de futbol estaran representades en l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions entre els blaugrana i els londinencs

La Lliga de Campions, com el futbol, cada cop és més global. I aquest emparellament entre el Chelsea i el FC Barcelona als vuitens de final de la màxima competició europea així ho escenifica. Perquè entre les dues plantilles hi haurà fins a set seleccions futbolístiques representades amb companys de selecció repartits entre els dos equips. Són Espanya, Alemanya, França, Bèlgica, Portugal, Argentina i el Brasil.

La que més representació té és l’espanyola, amb un total de 12 futbolistes que han defensat en alguna ocasió la samarreta de la Roja. D’aquests, cinc van guanyar el Mundial 2010 i l’Eurocopa 2012, tots cinc amb present o passat blaugrana (Cesc, Pedro, Piqué, Sergio i Iniesta). A més, Jordi Alba també va guanyar l’Eurocopa 2012.

Qui també va compartir títol, aquest cop la Copa Confederacions del 2017, són Rüdiger i Ter Stegen, amb Alemanya. També els portuguesos Eduardo i André Gomes, amb l’Eurocopa 2016, i els brasilers David Luiz i Paulinho, amb la Confederacions 2013.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut