Messi i Suárez llencen un missatge d’optimisme

Messi i Suárez llencen un missatge d’optimisme

Els davanters del Barça volen passar pàgina i se centren en el partit de tornada

Els jugadors del FC Barcelona Leo Messi i Luis Suárez s’han expressat aquest dilluns a les xarxes socials amb missatges que animen a l’optimisme. Després de la derrota de diumenge al Camp Nou contra el Reial Madrid (1-3), els davanters blaugrana volen passar pàgina i ja tenen la vista posada en el partit de tornada que es disputarà aquest dimecres al Santiago Bernabéu (23 hores).

En un missatge al seu perfil d’Instagram, Messi ha manifestat que és un “dia fotut, però toca aixecar-se i seguir. Això només ha fet que començar”. En la mateixa línia s’ha expressat l’uruguaià Luis Suárez, que ha escrit el següent comentari: “Sempre fort, positiu i mirant al futur”.

Messi amplia els seus registres

Els dos futbolistes van ser titulars en l’anada de la Supercopa d’Espanya i entre ells va néixer el gol del Barça que servir per a empatar el marcador. Suárez va força el penal i Messi, des dels 11 metres, no va perdonar. Amb aquesta diana l’astre argentí va ampliar el seu avantatge com a màxim golejador de la Supercopa amb 13 gols, sis dels quals han estat anotats contra el Reial Madrid.

Precisament el conjunt madridista és una de les víctimes favorites del ‘10’ del Barça. Messi ha marcat 24 gols en partits contra el Reial Madrid (25 si comptem l’amistós de Miami). Una dada que el reafirma com el màxim golejador històric als Clàssics.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut