Messi i Mascherano es jugaran la classificació amb l'Argentina per al Mundial de Rússia en l’última jornada

Messi i Mascherano es jugaran la classificació amb l'Argentina per al Mundial de Rússia en l’última jornada

El ‘10’ i el ‘14’ blaugrana no han pogut superar el Perú després d’empatar sense gols a La Bombonera i es jugaran el bitllet per al Mundial a domicili contra l’Equador

Leo Messi i Javier Mascherano no han pogut superar el Perú amb l’Argentina després d’empatar sense gols (0-0). En un partit disputat a La Bombonera, ple a vessar, els de Sampaoli no han pogut definir les múltiples ocasions que han tingut i això ha impedit sumar els tres punts.

El ‘10’ blaugrana ha estat l’home més incisiu per als argentins. I és que totes les accions de perill del combinat que dirigeix Sampaoli han passat per les seves botes. Líder com és habitual, Messi ha generat molt de perill davant un Perú que s’ha replegat amb molt d’ordre al darrere. Hi hauria poques ocasions clares durant els primers 45 minuts, però quan hi eren avisava el millor jugador del món. El crac argentí ha engaltat un xut perillós des de la frontal, primer, i després ha posat una pilota exquisida a l’àrea petita, abans del descans, però Benedetto ha rematat per sobre el travesser. El Perú havia avisat abans amb una bona acció que Farfán ha enviat fora per molt poc.

Messi es topa amb el pal i la defensa peruana

La sortida dels vestidors de la selecció albiceleste ha estat en tromba després que al primer minut de la represa els argentins assetgessin la porteria peruana. Es tancaria encara més el Perú en aquesta segona meitat i poca cosa se sabria d’ells en tasques ofensives. Messi continuaria fent-ne de les seves, creant superioritats i buscant el gol amb molta insistència. Elèctric com sempre, Messi es fabricaria les accions amb més perill, però li faltarien aliats. La més clara, una acció que ha picat al pal. Ho provaria també Benedetto, molt actiu durant el partit, però no estaria de sort en l’execució. També ho provaria el blaugrana Mascherano, però el seu xut ha marxat per sobre el travesser.

L’Argentina necessitava els tres punts per intentar respirar més tranquil·lament en l’última jornada, i per això Messi encara ha posat una marxa més, buscant el gol del triomf. Però no l’ha pogut trobar, ni tampoc al final amb dos llançaments de falta. Qui sí que ha hagut d’intervenir en l’últim segon ha estat Sergio Romero, amb una bona estirada per salvar el xut de falta de Guerrero que es colava a l’escaire. Al final, repartiment de punts a La Bombonera que deixa l’Argentina, en aquests moments, al sisè lloc fora de la repesca. Tot i això, l’Argentina encara depèn d’ella mateixa per aconseguir la classificació per al Mundial de Rússia 2018, gràcies a la victòria de Paraguai, in extremis, davant Colòmbia (1-2).

Les opcions de classificació per a l’Argentina

L’última jornada l’Argentina, amb 25 punts, visitarà l’Equador ja sense opcions, mentre que el Perú, amb 25 punts, i Colòmbia, amb 26 –cinquena i quarta classificades, respectivament– s’enfrontaran, així com també Xile, tercera amb 26 punts davant el Brasil, líder i ja classificada. Aquests enfrontaments fan que l’Argentina estigui obligada a guanyar. En cas de fer-ho tindria la repesca assegurada, i hauria d’esperar els resultats dels altres dos enfrontaments per aconseguir la classificació de manera directa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut