Messi-Bardhi, duel de llançadors de falta

Messi-Bardhi, duel de llançadors de falta

L’argentí (sis gols de falta directa) i el macedoni (cinc) són els màxims golejadors del campionat de Lliga en llançaments de falta, i aquest diumenge s’enfrontaran cara a cara al Ciutat de València

Leo Messi, màxim golejador de la Lliga amb 34 gols i actualment líder de la Bota d’Or europea, és també el jugador que més gols de falta acumula en el present campionat de Lliga. L’astre argentí domina tots els registres del joc, i els llançaments de falta directa no podien ser menys. Amb els gols contra Reial Societat, Las Palmas, Alabès, Atlètic, Girona i Leganés suma sis gols de falta directa, més que cap altre jugador. Però de ben a prop trobem un altre futbolista amb el ‘10’ a l’esquena: Enis Bardhi.

El jugador del Llevant ha anotat set gols aquesta temporada a la Lliga, i cinc d’aquestes dianes han estat de falta directa. Athletic (2), Deportivo, Reial Societat i Leganés són les víctimes del jove jugador macedoni, que en el seu primer curs a la Lliga espanyola està sent una de les sensacions del conjunt valencià.

Els dos llançadors es veuran les cares diumenge que ve al Ciutat de València, en el duel que enfrontarà el Llevant i el FC Barcelona, corresponent a la 37a jornada del campionat de Lliga (20.45 hores, beIN LaLiga). Els culers, ja campions de Lliga, intentaran continuar optant a finalitzar tota la Lliga sense perdre cap partit, mentre que els homes de Paco López, ja amb la salvació assegurada, jugaran el seu darrer enfrontament com a locals de la temporada davant la seva afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut