Cristóbal Parralo torna al Camp Nou

Cristóbal Parralo torna al Camp Nou

Qui va ser membre del Dream Team i criat futbolísticament a les categories inferiors blaugrana torna a l’Estadi aquest diumenge com a entrenador del Deportivo (20.45 hores)

Aquest diumenge el Camp Nou rebrà la visita d’un entrenador amb passat blaugrana. El tècnic del Deportivo, Cristóbal Parralo, va defensar la samarreta del Barça durant quatre temporades en dues etapes entre el 1986 i el 1992. L’exdefensa blaugrana ocupa actualment el càrrec d’entrenador del Deportivo de la Corunya des del 24 d’octubre, quan va passar d’entrenar el filial gallec a fer-ho al primer equip. L’entrenador de l’equip gallec ha aconseguit dues victòries i un empat que li han permès mantenir-se fora de la zona de descens a Segona Divisió.

La seva etapa com a jugador la va començar a les categories inferiors del Barça, quan l’any 1984 es va incorporar al Juvenil blaugrana procedent de la Damm. La temporada 1986/87 puja al primer equip de la mà de Terry Venables i juga dues temporades al Camp Nou. Després de dues cessions a lOviedo i el Logronyès, torna al Barça amb Johan Cruyff a la banqueta i participa en la històrica primera Champions del Club. En total, va jugar 81 partits amb el Barça i va marcar quatre gols.

Nascut a Còrdova, però català d’adopció, va ser internacional amb la selecció espanyola i també va jugar amb Catalunya. Després de la seva retirada l’any 2003, va començar la seva etapa com a entrenador. Com a tècnic ha treballat en equips com el Girona i el Santa Eulàlia eivissenc, abans d’arribar a la Corunya per encarregar-se de l’equip filial i posteriorment del primer equip. Aquest cap de setmana Cristóbal Parralo es retrobarà amb el Camp Nou, on va començar a caminar com a futbolista professional i a aprendre de l’esport al qual ha dedicat la seva vida. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut