Marc-André ter Stegen, 100 partits amb el FC Barcelona

El porter blaugrana, que va aterrar l’estiu del 2014, ha aconseguit arribar a aquest xifra rodona després de ser titular contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez

La porteria del FC Barcelona té un centenari sota els pals. Es tracta de Marc-André ter Stegen, que aquest dissabte, contra el Getafe (1-2), ha jugat el seu partit número 100 amb la samarreta blaugrana. El porter alemany, amb nou títols al seu palmarès, ha assolit aquesta xifra rodona després que arribés a Barcelona l’estiu del 2014, i ho fa com un jugador consagrat al Club, estimat per l’afició i amb uns números excel·lents.

Va decidir que volia triomfar al Barça i el temps l’ha posicionat com un dels millors porters del món, amb un 75% d’aturades després de fer 282 aturades en els 376 xuts a porta rebuts. En total, en els 100 partits que ha disputat com a blaugrana, Ter Stegen ha encaixat només 96 gols, que es reparteixen de la manera següent: 41 a la Lliga, 31 a la Champions, 11 a la Copa, 9 a la Supercopa d’Espanya i 4 a la d’Europa.

A més, l’alemany hi arriba en un bon moment de forma. De fet, fins al gol de Shibasaki, l’alemany havia acumulat 450 minuts sense encaixar cap gol, després d’acabar amb la porteria a zero contra el Betis, l’Alabès, l’Espanyol i la Juventus. Així doncs, els 450 minuts es converteixen en la seva segona millor ratxa d’imbatibilitat. La primera la va assolir entre el 13 d’abril i el 17 de setembre del 2016, quan va enregistrar 534 minuts sense encaixar-ne cap.