Lionel Messi:

Lionel Messi: "Seria molt maco tancar l'any guanyant el Clàssic"

El crac argentí ha rebut aquest migdia el Trofeu Pitxitxi a la Gala dels Premis Marca de Futbol 2016/17, així com el Premi Alfredo Di Stéfano. Andrés Iniesta ha rebut l’MVP de la selecció espanyola

Lionel Messi ja pensa en el Clàssic d'aquest dissabte. El '10' blaugrana ha assegurat que seria "molt maco tancar l'any guanyant el Clàssic" que es disputa al Santiago Bernabéu. "Volem guanyar el partit pel que significa, pel Madrid, perquè es juga al seu camp i perquè guanyant trauríem un avantatge important sobre ells més enllà que queda molta Lliga", ha afegit. 

Andrés Iniesta també s'ha referit al Clàssic, assegurant que un triomf en el partit d'aquest dissabte no deixaria la Lliga sentenciada: "Tenim la il·lusió i les ganes de fer un gran Clàssic. Parlar de sentenciar una Lliga al desembre és complicat".

Tant Lionel Messi com Andrés Iniesta han estat els grans protagonistes de la Gala dels Premis Marca de Futbol 2016/17, celebrada al Convent dels Àngels al MACBA. El ‘10’ blaugrana ha estat guardonat amb el seu quart Trofeu Pitxitxi de Primera Divisió, que l’acredita com a màxim golejador de la temporada passada amb 37 gols en 34 partits.

Un fet que li permet igualar a Puskas amb quatre Trofeus de màxim golejador. Uns registres que també van servir al crac argentí per rebre la quarta Bota d’Or fa unes setmanes i refermar el seu idil·li amb el gol.

L’acte ha comptat amb la representació blaugrana del president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident tercer Jordi Mestre, el vicepresident quart Manel Arroyo, el directiu Javier Bordas i el CEO Òscar Grau.

La gala, que s’ha celebrat per primera vegada a Barcelona, també ha premiat Messi amb el Premi Alfredo Di Stéfano després de liderar l’atac blaugrana de manera estel·lar. Alhora, Andrés Iniesta ha estat designat com a MVP de la selecció espanyola. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut