fcb.portal.reset.password

La plantilla del primer equip FC Barcelona ha rebut aquest dijous al migdia els nous cotxes Audi per a la temporada 2017/18. Els jugadors s’han desplaçat fins al Circuit Barcelona-Catalunya, on han rebut els nous Audi i han viscut una jornada ludicofestiva. Perquè tant els jugadors com Ernesto Valverde, dividits en diferents grups i per parelles de pilots i copilots, han pogut comprovar de primera mà les prestacions i la tecnologia que ofereixen els vehicles del Premium Partner del Club en un entorn de màxima competició. Tots ells han pogut fer unes voltes al circuit amb l’Audi R8 Plus.

A més, alguns jugadors s’han atrevit a participar en un altre tipus d’activitat, que consistia a ser copilots acompanyats per Jordi Gené i Nico Muller amb cotxes d’alt rendiment de competició. Aquests jugadors han estat Aleix Vidal, Sergio, Rafinha, Deulofeu, Alcácer i André Gomes.

No et perdis les escenes més curioses d’una jornada divertida en què els jugadors han gaudit de la tecnologia d’Audi, de les activitats lúdiques amb els cotxes i de l’entrega final personalitzada, en què cada jugador ha escollit el seu model Audi. Descobreix-ho tot en aquest vídeo!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();