Leo Messi supera Jimmy Greaves com a segon màxim golejador de les principals lligues europees

Leo Messi supera Jimmy Greaves com a segon màxim golejador de les principals lligues europees

El crac argentí firma els seus millors números a la competició domèstica –amb nou gols– i se situa com a segon màxim realitzador a les principals lligues europees per darrere de Gerd Müller

Leo Messi continua demostrant dia a dia que és el millor jugador de la història. I ho fa per mitjà de joc i de gols, molts gols. El crac argentí va aconseguir un pòquer de gols aquest dimarts contra l’Eibar (6-1), el cinquè de la seva carrera, la nit en què va assolir les 300 dianes amb el FC Barcelona al Camp Nou. Amb aquestes quatre dianes Messi supera Jimmy Greaves en la segona posició de màxims golejadors de les principals lligues europees.

El ‘10’ blaugrana suma 358 dianes en Lliga i supera l’anglès Jimmy Greaves (357), fins ara segon classificat en aquest top 3 de màxims realitzadors en una mateixa competició. En el cas del jugador anglès, va assolir el rècord després de militar en tres conjunts diferents: West Ham, Tottenham i Chelsea. Alhora, aquest registre de Leo Messi suposa que el crac argentí es col·loqui a tan sols set dianes d’igualar les 365 de Gerd Müller a la lliga alemanya a les files del Bayern Munic. Un nou repte que el ‘10’ blaugrana de ben segur assolirà.

Millor inici personal en Lliga

Les xifres de Leo Messi en aquest inici de temporada, en què ha marcat nou gols en tan sols cinc partits, suposen el millor inici personal del blaugrana a la competició domèstica. Aquestes nou dianes es reparteixen entre els partits contra l’Alabès (2), l’Espanyol (3) i l’Eibar (4).

Els registres de Messi el converteixen en el màxim realitzador de la Lliga aquest curs fins ara i avalen el seu estat de forma. El ’10’ blaugrana també ha marcat dos gols a la Lliga de Campions, contra la Juventus, i un a la Supercopa d’Espanya, contra el Reial Madrid, que arrodoneixen un magnífic inici de curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut