Messi i Suárez, una dupla més que golejadora

Messi i Suárez, una dupla més que golejadora

L’argentí, amb 22 gols, i l’uruguaià, amb 20, són els màxims golejadors de l’equip blaugrana i de la Lliga i, a més, són la parella més golejadora del 2018 a les principals lligues europees

El gol blaugrana s’encomana a Leo Messi i Luis Suárez, i l’últim partit de Lliga contra el Girona al Camp Nou no en va ser una excepció. Així ho van corroborar el doblet de l’argentí i el hat-trick de l’uruguaià. Messi (22 gols) i Suárez (20) no solament encapçalen la llista de màxims golejadors del Barça en Lliga, sinó també de tota la competició domèstica. Fins i tot sumen més gols que 16 equips de Primera Divisió.

A més, aquesta temporada les botes de Messi i Suárez han aconseguit deu doblets, dos hat-tricks i un pòquer. L’astre argentí ha fet sis doblets (Alabès, Juventus, Las Palmas, Celta, Betis i Girona), un hat-trick (contra l’Espanyol) i un pòquer (davant l’Eibar), mentre que l’incansable uruguaià ha realitzat quatre doblets (Leganés, Deportivo, Reial Societat i Betis) i un hat-trick (contra el Girona). Uns registres que han contribuït al fet que Messi i Suárez ocupin posicions destacades al rànquing de golejadors històrics del FC Barcelona: l’argentí és el primer (537 en 622 partits), i Suárez ja va sisè (144 dianes en 183 duels).

La parella més letal del 2018 a Europa

Els dos cracs culers han començat aquest 2018 com un tro, i és que actualment són la dupla més golejadora de les principals lligues europees d’aquest inici d’any. Entre tots dos sumen 24 gols en totes les competicions, seguits de la parella del PSG, Neymar i Di Maria, amb 21 gols. En tercer lloc hi apareix la del City, amb Agüero i De Bruyne (18 gols); la del Reial Madrid, amb Cristiano Ronaldo i Bale (18 gols), i finalment la del Liverpool, amb Salah i Roberto Firmino (14 gols).

Igualtat màxima a la Bota d’Or

Amb els gols davant el Girona, Messi i Suárez tornen a estrènyer encara més la Bota d’Or. Actualment, l’anglès Harry Kane i Edinson Cavani lideren la classificació amb 24 gols (48 punts), seguits per Immobile i Salah, amb 23 (46 punts), i amb Leo Messi tancant el Top 5 amb 22 gols (44 punts). Agüero (21 gols, 42 punts), Jonas (27 gols, 40.5 punts) i Suárez i Lewandowski, amb 20 gols i 40 punts, són els que segueixen aquesta classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut