Leo Messi:

Leo Messi: "La meva prioritat són els títols col·lectius"

El crac argentí repassa l'actualitat blaugrana i el seu estat de forma actual en una entrevista a Líbero (TyC Sports) en què ha assegurat: "El cos comença a passar factura si jugues tots els partits"

Leo Messi està duent a terme una gran temporada, batent rècords com és habitual i deixant accions d'autèntic crac als terrenys de joc. En una entrevista a Líbero, el crac argentí ha repassat l'actualitat blaugrana en clau personal. "L'any és molt dur i he d'acceptar jugar menys. Ho vaig entendre així perquè en una temporada hi ha molts partits", analitza el '10' blaugrana.

Al mateix temps, Leo Messi reconeix que l'edat també té un pes important en el fet de regular els minuts jugats: "Els anys es noten i el cos comença a passar factura si jugues tots els partits. Entenc que és el millor", ha explicat en relació amb la seva suplència en alguns partits d'aquesta temporada, com el d'aquest dimarts contra l'Sporting Clube Portugal. "Des de fora tot es veu més senzill i veus coses que no es veuen al camp", ha sentenciat Messi.

El crac argentí també ha fet referència a les seves prioritats, i ha assegurat que els premis col·lectius són la seva preferència actual per davant dels guardons individuals: "La meva prioritat són els títols col·lectius. El que he guanyat a nivell inidividual està molt bé, sobretot els primers anys, però dono importància al grup perquè vull guanyar més Lligues i Champions i algun títol amb l'Argentina". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut