Leo Messi arriba als 20 gols per desena temporada consecutiva

Leo Messi arriba als 20 gols per desena temporada consecutiva

El crac argentí continua amb el seu gran rendiment i amb la diana de falta marcada contra l’Alabès arriba a la vintena de gols en Lliga

Leo Messi continua demostrant dia a dia la seva classe. El crac argentí ha assolit aquest diumenge contra l’Alabès –en el seu partit número 200 en Lliga al Camp Nou- els 20 gols en competició domèstica. Una xifra que el ‘10’ blaugrana ha assolit per desena temporada consecutiva. I és que Messi va assolir per primera vegada la vintena de dianes la temporada 2008/09, amb 23 gols en 31 partits diputats en la Lliga.

El futbolista argentí, però, no s’ha aturat en aquest temps i ha continuat demostrant la seva progressió arribant a superar la trentena de gols en cinc de les darreres deu temporades. La temporada actual l'astre argentí va camí d’assolir uns registres molt semblants, amb 20 en 21 partits de Lliga. Al mateix temps, amb el gol de falta contra el conjunt vitorià, Messi es converteix en el jugador que més faltes directes ha marcat a la Lliga des del curs 2003/04 i ja en suma 30 amb la samarreta blaugrana.  

Els números de Leo Messi són espectaculars i per aquest motiu el crac culer és el màxim golejador de la competició per davant de Luis Suárez. L’argentí va camí de continuar fent història en aconseguir la seva cinquena Bota d’Or i segona de forma consecutiva després de tancar el curs passat amb 37 dianes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut